Ružičasta pitaja u prahu
19,90 €
| Zemlja porijekla | Vietnam |
| Tegobe | energija,pink pitaya,ružičasta pitaja,superfood,superhrana,zmajevo voće |
OPIS
Zmajevo voće, poznato i kao ružičasta pitaja, vizualno je zapanjujuće tropsko voće, jarke magenta nijanse i pjegavog, sočnog bijelog ili crvenog mesa, prošaranog sitnim crnim sjemenkama.
Kada se liofilizira u fini prah, ovo egzotično voće zadržava svoju upečatljivu boju i nježan, suptilno sladak okus.
Proces liofilizacije čuva intenzivan, prirodan okus voća, što rezultira prahom koji je savršen za dodavanje daška tropske
esencije raznim kulinarskim kreacijama. Njegova jarko ružičasta boja dodaje prekrasan vizualni element jelima, što ga čini
popularnim izborom za smoothije, deserte, pa čak i kao prirodnu boju za hranu. Prah je lagan i prozračan, lako se miješa
u tekućine i tijesta, te donosi egzotičan štih slatkim i slanim receptima.
Primjena
1 jušna žlica u smoothiju ili jogurtu.
Za koloriranje smoothija i ostale hrane koristiti pola čajne žličice ili ovisno o željenom intenzitetu.
Nutritivne vrijednosti na 100g
Energija: 414kcal / 1733kJ
Masti: 0g
Ugljikohidrati: 23g, od čega prirodni šećeri: 14g
Proteini: 3g
Vlakna: 6g
Sol: 0g
Čuvati na hladnom mjestu ispod 25°C, 2 godine od datuma proizvodnje.
DOSTAVA I PLAĆANJE
Dostavu vrši GLS, a obračunava se u zadnjem koraku kupnje.
Dostava za sve narudžbe iznad 70€ kupljene u www.gen.hr internetskoj trgovini je besplatna za područje cijele Hrvatske.
Trošak dostave za manje od 70€, iznosi:
- Do 2kg: 5,00€
- 2-5 kg: 6,00€
- 5-10 kg: 7,00€
PLAĆANJE se može izvršiti na nekoliko načina:
- Pouzećem
- Internet Bankarstvom (podaci za uplatu su na potvrdi narudžbe koja dolazi na mail)
- Karticama u web shopu: Mastercard, Visa, Diners 2-12rata, Premium Visa 2-6rata, PBZ Visa Maestro 2-6 rata, PayPal
**Dostavljamo u cijeli svijet, a cijena dostave se obračunava u zadnjem koraku narudžbe.
SASTOJCI
Liofilizirani ružičasti pitaja prah.
*Liofilizacija, ili sušenje smrzavanjem, je postupak konzerviranja namirnica koji se sastoji od zamrzavanja, a zatim uklanjanja vode iz smrznutog stanja u plinovito stanje (sublimacijom) pod niskim tlakom. Ova metoda čuva hranjive vrijednosti, okus, boju i oblik proizvoda, za razliku od sušenja toplinom.
Naši korisnici
Naši korisnici su naši najvjerniji pratitelji. Upravo su oni zaslužni što postojimo već 20 godina!
To nam je najvažniji motiv za dalje.
Njihovo zdravlje i zadovoljstvo našim recepturama, neprocjenjiv je poticaj za neprestana učenja i istraživanja u pravcu inoviranja novih proizvoda.
Hvala vam dragi naši!
Možda ti se svidi...
Recenzije
Morate biti ulogirani da biste objavili recenziju.











































Recenzije
Još nema recenzija.