Besplatna BOXNOW dostava.
Naslovna » O nama

Dobrodošli u GEN

Misija

Inoviranje i proizvodnja novih vrijednosti prepoznatljivih na tržištu, te uspješna dugoročna suradnja s našim kupcima, partnerima i cjelokupnom zajednicom u kojoj djelujemo.

Vizija

Kontinuiranom edukacijom, fokusiranjem na inovativnost te pažljivim odabirom proizvoda, želimo postati prepoznatljiv proizvođač ekološke hrane te djelovati kao sinonim vrhunske kvalitete i pouzdanog proizvođača prema svim našim potrošačima.

Naše trajne konkurentske prednosti ->

Mirjana Malogorski

PRIRODNA MEDICINA I ZDRAVA PREHRANA

Tijekom zadnjih 30 godina sudjeluje na mnogim europskim zdravstvenim institutima, gdje proučava utjecaj samoniklog jestivog ljekovitog bilja, povrća i voća, energije drveća i vode – na ljudsko zdravlje i dugovječnost.

1994.g. u Austriji završava Poslovni management. Sudjeluje na raznim specijaliziranim svjetskim sajmovima zdravlja i zdrave hrane, pružajući svoj doprinos kroz mnoga besplatna predavanja na razne teme o zdravlju, dugovječnosti, ali i stilu življenja.

100-godišnju obitelisku tradiciju poznavanja ljekovitog bilja i zdrave hrane iz prirode, prenosi u inovativne proizvode za razne zdravstvene tegobe te kroz mnogobrojne savjete pomaže ljudima diljem svijeta.

Živeći veći dio života u Europi, aktivno promovira hrvatske proizvode za zdravlje, te hrvatska prirodna bogatstva. Član je udruge “Prirodna medicina”.

Helena Malogorski

PRIRODNA MEDICINA I ZDRAVA PREHRANA

Rođena u Njemačkoj (Berlin), gdje i danas aktivno promiče hrvatske proizvode na bazi ljekovitog bilja. Svoja istraživanja, znanje iz bogate obiteljske tradicije i narodne medicine, vezano za ljekovito bilje i zdravu prehranu, pretočila je u prvi hrvatski postidiplomski rad te vrste.

Aktivno sudjeluje na specijaliziranim svjetskim sajmovima zdrave hrane i prirodne medicine, dajući svoj doprinos kroz predavanja i savjetovanja. Svoju ljubav prema ljekovitom bilju i zdravoj prehrani pretočila je i u svoj osobni životni stil te snimanje video receptata koji su dostupni i na YT, IG i Tik-Toku.

Član je udruge “Prirodna medicina”. Aktivno sudjeluje u raznim društvenim događanjima, vezano za suzbijanje pretilosti kod djece i mladeži.

Prijavi se na newsletter

Prijavom na newsletter ostvaruješ popust od 10% na prvu kupovinu.

This field is for validation purposes and should be left unchanged.