KOŠARICA
 x 

Košarica je prazna

Afrodit 2U1

Životna energija uz ljekovito bilje
Prodajna cijena 290,00 kn
Opis

Opis

libido, umor, strahovi...

Inovativna kompozicija samoniklog ljekovitog bilja pomno je birana u odnosu na tegobe suvremenog modernog života. 10 vrsta ljekovitog bilja već stoljećima jača spolnu moć kod muškaraca i žena.

Sjeme koprive je zasigurno najprirodniji i najsnažniji dodatak prehrani kojeg nam priroda nudi. Stoga nije čudno što se još u davna vremena i konjima kroz prehranu davalo sjeme ove biljke, jer su tako bili posebno osnaženi, zdravi i temperamentni. Naravno da je potom i čovjek počeo koristiti i proučavati ovu zaista pravu riznicu minerala i vitamina, koji se rijetko mogu sresti u drugim biljkama. U sjemenu koprive nalaze se, naime, biljne supstance slične hormonima, čija je zadaća potaknuti funkciju spolnih organa. Uz ovaj zadatak ova mala sjemenka regenerira organizam, bitno osnažuje i revitalizira.

Resveratrol iz bobice grožđa ubrajamo u jake antioksidanse, a ima cijeli niz blagotvornih učinaka na zdravlje. Osnažuje mišiće srca, usporava grušanje krvi, te je izuzetno blagotovoran kod upalnih stanja organizma. Resveratrol je zasigurno najviše istraživana biljna supstanca, pri čemu su brojna istraživanja pokazala mogućnost pruduženja životne dobi. Pretpostavlja se da bi jedan od načina mogao biti utjecaj na funkciju mitohondrija, zaštita stanične opne i staničnih struktura od oksidacije. Ova potpuno prirodna supstanca vitalizira, pomlađuje, te posebno utječe na moždane stanice. Istraživači su zabilježili da je dnevno uzimanje resveratrola uzrokovalo značajno smanjenje plaka na mozgu, koji inače doprinosi pojavi neuroloških bolesti. Resveratrol značajno povisuje razine prirodnog testosterona, zbog čega je izuzetno važan za mnoge muškarce.

Svakako je zabilježen snažan utjecaj ovog važnog antioksidansa na zdravlje poslovnih ljudi, kako muškaraca, tako i žena - izloženih svakodnevnom stresu.

Skupina korisnika s najzapaženijim učincima:

  • manageri
  • studenti pred ispite
  • žene u poduzetništvu, žene s hormonalnim tegobama
  • sportaši
  • osobe starije životne dobi

Ostali važni sastojci Afrodita: svježa iscrpina zobi, bosiljka, vrijeska, matičnjaka, mente, jabuke, stolisnika, cimeta.

Prirodni konzervans: Vinska baza, koja sadrži nizak postotak alkohola, što u dnevnoj dozi čini alkohol u gotovo zanemarivim tragovima.

Dnevna doza: 1x dnevno po 30ml, s malo meda i vode. Najbolje prije spavanja. Kod posebno stresnih situacija doza se može povećati i na 2x dnevno.

Sadržaj: 750ml/kom

Sastojci

Vinska iscrpina: koprive, zobi, bosiljka, vrijeska, matičnjaka, mente, jabuke, stolisnika, cimeta.

Dostava i plaćanje

Dostavu vrši GLS, a obračunava se u zadnjem koraku kupnje.

Dostava za sve narudžbe iznad 499kn kupljene u www.gen.hr internetskoj trgovini je besplatna za područje cijele Hrvatske.

Trošak dostave za manje od 499kn, iznosi:

Do 2kg: 25,00kn

2-5 kg: 28,00kn

5-10 kg: 33,00kn

PLAĆANJE se može izvršiti na nekoliko načina:

- Pouzećem

- Internet Bankarstvom (podaci za uplatu su na potvrdi narudžbe koja dolazi na mail)

- Karticama u web shopu: Mastercard, Visa, Diners 2-12rata, Amex 2-6rata, PayPal

 **Dostavljamo u cijeli svijet, a cijena dostave se obračunava u zadnjem koraku narudžbe.   

Odabir valute


Prati nas

Kartice u trgovini

Medalje i priznanja

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.