OTVORI

Želiš saznati više o nama?

Prijavi se na GEN newsletter i šaljemo ti:
1. Naša Zlatna pravila mršavljenja!
2. Obavijesti o popustima i eventima
3. Besplatne recepte o zdravoj prehrani!

Prijavi se na newsletter >>

KOŠARICA
 x 

Košarica je prazna

Dobrodošli u GEN

Helena Malogorski

Mirjana Malogorski

 

Misija

Inoviranje i proizvodnja novih vrijednosti prepoznatljivih na tržištu, te uspješna dugoročna suradnja s našim kupcima, partnerima i cjelokupnom zajednicom u kojoj djelujemo.

Vizija

Kontinuiranom edukacijom, fokusiranjem na inovativnost te pažljivim odabirom proizvoda, želimo postati prepoznatljiv proizvođač ekološke hrane te djelovati kao sinonim vrhunske kvalitete i pouzdanog proizvođača prema svim našim potrošačima.

Naše trajne konkurentske prednosti

 

 


 

     

5 komentara

 • Link komentara SILVA Petak, 23 Kolovoz 2019 15:20 SILVA

  Poštovani,
  ukratko moja dijagnoza -Hipothyreosis Hb Hasmimoto.Uzimam euthyreox , GIHT, te pijem tablete za želudac( gastritirs).Imam 20 kg viška i nikako ih ne mogu skinuti jer sam stalno gladna. Naročito imam strašnu potrebu za slatkim.Mislite li da bi mi Vaši proizvodi pomogli u suzbijanju te bolesne gladi?Zanima se mogu li prvenstveno dobiti pomoć za skidanje kilograma te smanjenje ostalih lijekova koje uzimam.
  Hvala za savjet.

 • Link komentara Leopold Ribič Petak, 16 Kolovoz 2019 12:19 Leopold Ribič

  15.08.2019 Pesnica pri Mariboru
  Sredinom januara ove godine razbolio sam se za upalom prostate. Urolog mi je odredio lečenje sa antibiotikom Ciprobay kojeg nisam podnosio. Unatoč opozorenjima mi urolog nije promenio način zdravljenja. Verovatno sam se zato razbolio za upalom gušterače. To je ozbilna i opasna bolest za koju farmacija nema pravog ljeka. Sa uzimanjem encima za razgradnju hrane sam blažio bolest. Početkom maja sam preko ge. Marine Mikulek saznao za vašu tvrtku GEN d.o.o.
  Iskreno priznajem, da nisam puno očekivao od vaših ljekovitih preparata. Ali sam mislio, barem mi ne može škoditi ako je sve prirodno.
  Na priporučenje g. Mirjana Malogorski sam počeo sa uzimanje BILJNE RECEPTURE ZA TEGOBE GUŠTERAČE I JETRE, dva put dnevno po dve čajne žličice prije jela.Prvi tjedan uzimanja ovog preparata nisam osječao značajnog poboljšanja bolesti. Zato sam počeo sa uzimanjem ljeka prije svakog jele, to je četiri do pet puta dnevno. Polako se počelo stanje normalizirati. Nakon dva tjedna nisu mi bili više potrebni nikakvi farmacevtski ljekovi. Ponovo sam zaživio punim žiovotom.
  Da ne odugovlačim i vas mučim sa mojim znanjem hrvatskog jezika. Mi svi imamo SREČE, da postoje ljudi kao što je MIRJANA MALOGORSKI i njeni suradnici, koji poznaju prirodu i znaju iz nje napraviti mnogo toga što možemo koristiti. Hvala vam gospa, vaš dolžnik Leopold

 • Link komentara Slavica Petak, 20 Listopad 2017 21:07 Slavica

  Možda će vam ovo biti za ne povjerovati. Da budem iskrena nisam ni ja vjerovala da je moguće tj. da je uopće moguće stanje u kakvom sam bila dovesti u normalno zdravstveno stanje kakvo bi i trebalo biti kod svakog zdravog čovjeka. Imam 45 godina a od tih godina zadnjih 20 je bilo doslovno MUČENJE SEBE I UKUĆANA. Krenulo je tako da sam oduvijek još dao dijete imala mučnine i uvijek sam sa hranom što se tiče želuca imala problema. Kasnije kada sam prešla 20-tu krenuo je problem i sa crijevima. Crijeva su mi radila dan noć (klokotala, kruljila), nije bilo za slušati. Imala sam zatvor, neredovitu stolicu. Ne možete si zamisliti kakve zvukove mogu crijeva i želudac proizvoditi. A i vjetrovi, doslovno katastrofa. Nije bilo važno dali sam gladna ili sita. Razne lijekove sam dobivala a da ne govorim što sam sve što se tiče prehrane probala ali bez uspjeha. Pomoglo bi mi neko kratko vrijeme ali samo za nijansu bolje. Kada bi se pridržavala neke prehrane po preporuci onda sam dobivala samo na kilaži i bila napuhana kao balon, UŽAS. Na kraju sam i na hitnoj završila zbog mučnine, bolova i svega toga. Pa pretrage i naravno rekli su mi da imam kronični gastritis, "Ništa strašno, to danas svi imamo". I opet naravno lijekovi koji su mi pomogli koliko toliko da nemam bolova i mučnine ali probava i dalje vrišti.
  I konačno saznam za gospođu Mirjanu koja mi je stvarno pomogla, savjetovala kako kvalitetnije živjeti, jesti ....... i preporučila mi je BIO FIT od kojeg sam se preporodila. Nestale sve tegobe. Savjetovala me i učila za puno drugih stvari. Sada imam i balans što se tiče nas žena koje smo u MENOPAUZI, da da žene moje drage vjerujte mi ako ovo čitate. Najveća žalost je u tome što nisam prije saznala za gospođu Mirjanu. "Tako blizu a tako daleko"

  Još jednom bih ovim putem zahvalila od srca gospođi Mirjani i njenoj prekrasnoj kćeri Heleni na svemu.
  Sve pohvale za sve što činite i posebno sam sretna zbog vaših snimljenih videa, BLENDOLOGIA na you tube. Slavica Mirković, ANDRIJE ŠTAMPARA 37, SLAVONSKI BROD, tel: 0989627849

 • Link komentara Renata Petak, 21 Listopad 2016 01:05 Renata

  Poštovani,
  liječim se već punih 30 godina.Dijagnoza -Hipothyreosis Hb Hasmimoto.Uzimam euthyreox od 100mg godinama.Imam 20 kg viška i nikako ih ne mogu skinuti jer sam stalno gladna.Naročito imam strašnu potrebu za slatkim.Mislite li da bi mi Vaši proizvodi pomogli u suzbijanju te bolesne gladi?Liječim se godinama i od antralnog gastritisa pa me zanima dali postoje kakve kontraindikacije kod uzimanja proizvoda, jer patim od užasnih žgaravica.

  Unaprijed zahvaljujem,
  Renata

 • Link komentara Mirjana Jurina Četvrtak, 21 Siječanj 2016 11:37 Mirjana Jurina

  Poštovana!
  Pogledala sam vaše internet stranice i jako su me zainteresirali vaši priozvodi od prirodnog bilja.
  Naime, moj je problem štitnjača! Navodim vam dijagnozu: Hipothyreosis. Hb Hasmimoto
  Osteoarthritis gien dex. Calcar calcenei.
  Na tu dijagnozu dobila sam tablete Euthyreox 100 mg. 3mjeseca.
  Molim Vas da mi se javite putem Emaila . jurinamirjana@gmail.com dali imate proizvod koji bi mi pomogao
  prirodnim putem, s obzirom da mi tablete ne pomažu bač puno a osim toga imaju i popratne pojave.
  Za dobru suradnju unaprijed se zahvaljujem!¨


  Mirjana Jurina
  Ivanićgradska 16
  10313 Graberje Ivanićko

  Telefon 01 2821 012
  Mobz 091 547 17 02

Napiši komentar

Upišite sve obvezne informacije koje su označene zvjezdicom (*). HTML kod nije dozvoljen.

Odabir valutePrati nas

Kartice u trgovini

Medalje i priznanja

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.