OTVORI

Želiš saznati više o nama?

Prijavi se na GEN newsletter i šaljemo ti:
1. Naša Zlatna pravila mršavljenja!
2. Obavijesti o popustima i eventima
3. Besplatne recepte o zdravoj prehrani!

Prijavi se na newsletter >>

KOŠARICA
 x 

Košarica je prazna

Bez dobrog imuniteta nema zdravlja

Napisala

Poznato je da je „betulinska kiselina“ aktivna tvar iz kore breze, no da je tako učinkovita u prirodnom liječenju, pokazao je stručno-znanstveni rad prof.med. Simone Fulda.

Znanstveno istraživanje liječničkog tima

Poznato je da je „betulinska kiselina“ aktivna tvar iz kore breze, no da je tako učinkovita u prirodnom liječenju, pokazao je stručno-znanstveni rad prof.med. Simone Fulda, prof.dr.med. Klausa Michaela Debatina, iz Njemačke, i prof.dr.med. Guida Kroemera, iz Pariza.

Naime, ovaj liječnički tim dugo je istraživao utjecaj betulinske kiseline kod lječenja glioblastoma, najčešćeg tumora mozga, koji je okarakteriziran kao najagresivniji primarni moždani tumor. Unatoč složenim medicinskim terapijama kod ovog moždanog tumora, pacijentima ostaje kratko vrijeme preživljavanja, pa stoga nije čudno da i navedeni znanstveni rad ovog liječničkog tima pripada najvećem istraživanju u ovoj oblasti medicine.

Betulinska kiselina i njeni derivati od posebnog su interesa za terapiju karcinoma jer potiču apoptozu kancerogenih stanica. Betulinska kiselina je, osim poticaja procesa apoptoze pokazala i druge važne osobine, te je 1995. godine otkriven vrlo značajan učinak kod melanoma, ali i HIV-a.

Nasadi breza na našim eko terenima temeljni su izvor betulinske kiseline, glavne sastavnice našeg Reniala.

Renial sada - 40% = 160,80kn 

*Japansko znanstveno istraživanje*

2007.g. japanski su znanstvenici dokazali snažno antitumorsko djelovanje Alfa-glukana (NMAlphaG). Naime, Alfa-glukan, kao prirodna tvar, snažno jača imunitet organizma, a poznato je da zdravlje čovjeka prvenstveno ovisi o samom imunitetu. Alfa-glukan je tvar koja je pronadjena u postupku fermentacije jabuke, te je i ovo znanstveno istraživanje i nama poslužilo kao jedan od temelja za stvaranje recepture Reniala.

Terapija Alfa-glukanom je br.1 u preko 700 bolnica u Japanu.

*Izvorni tekst o znanstvenom dokazivanju utjecaja Alfa-glukana na organizam: 
Biosci Biotechnol Biochem. 2007 Sep;71(9):2124-9. Epub 2007 Sep 7.
Generation of antitumor active neutral medium-sized alpha-glycan in apple vinegar fermentation.
Abe K1Kushibiki TMatsue HFurukawa KMotomura S.

 

Ostale fine i zdrave recepte potraži na našem Instagram profilu.

Podijeli s prijateljima

Submit to FacebookSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn Ova e-mail adresa je zaštićena od spam botova. Vaš JavaScript treba biti uključen da bi ju vidjeli.Pin It!

 

 

Napiši komentar

Upišite sve obvezne informacije koje su označene zvjezdicom (*). HTML kod nije dozvoljen.

Odabir valute


Prati nas

Kartice u trgovini

Medalje i priznanja

Ova web stranica koristi kolačiće

Ova web stranica koristi kolačiće radi što boljeg iskustva posjetitelja stranice. Klikom na poveznicu 'Informacije' saznajte više o kolačićima. Klikom na poveznicu 'Prihvaćam' potvrđujete prihvaćanje kolačića na ovim stranicama.